Over ons

Over ons

Sinds 1995, ontzorgt Industrial Parts u als klant in het zoeken, kopen en verkopen van machines en industriële apparaten. Wij demonteren machines en systemen, die overbodig zijn, op een vakkundige manier. Deze machines en systemen worden vervolgens gereviseerd of desnoods afgevoerd. 

Wij geloven in het verlengen van de levensduur van machines en apparaten en het bieden van een tweede of een derde leven aan machines en apparaten. Hierom gaan wij zorgvuldig te werk tijdens het demonteren en monteren. Onze vakkennis, ervaring en onze partners stellen ons in staat om dit werk excellent uit te kunnen voeren. Hiermee hebben wij de mogelijkheid u goede machines aan te kunnen bieden en tegelijkertijd dragen we bij aan een circulaire economie.

Wij hebben inmiddels honderden machinedemontages verzorgd. Wij werken met een goed opgeleid team, alle benodigde certificeringen en moderne technologieën.

Wij zijn uw partner voor het verkopen, inkopen en reviseren van machines en industriële apparaten.

Producten

Bent u benieuwd welke producten wij verkopen? Wij hebben veel in huis, van compressoren tot motoren.

Bekijk producten

Industrial Parts gelooft in het hergebruiken van machines

Wij geloven in een verlengde levensduur van machines en industriële apparaten. Hierom reviseren wij producten die andere bedrijven van de hand doen. Deze producten kunnen namelijk vaak met gemak nog een tweede, derde of wellicht een vierde ronde mee. Door de machines te reviseren en waar nodig onderdelen te vervangen, kunnen de machines en apparaten optimaal benut worden. Waar veel machines en apparaten op de stort of in de stalling terecht komen, krijgen ze bij Industrial Parts een nieuw leven. Zo dragen wij bij aan een betere wereld, waarin grondstoffen en materialen beter benut worden.

© Industrial Parts B.V. Privacybeleid
Website realisatie door Pixel Creation