Gebruikte compressoren

Gebruikte compressoren, een greep uit het assortiment van Industrial Parts. Een compressor is een apparaat dat wordt gebruikt om lucht te comprimeren tot de vereiste werkdruk. Hiervoor zuigt de compressor lucht aan uit de omgeving. Lucht komt de compressor binnen en wordt daar onder druk gezet. Hierdoor krijgt de lucht een hogere druk dan omgevingsdruk. De compressor produceert in feite luchtdruk. Dit kan op een aantal manieren. Er zijn verschillende soorten compressoren op de markt. Een belangrijk verschil is de manier waarop de lucht op de gewenste druk wordt gebracht.

De compressor kan de lucht door de zuiger op druk brengen. Dit zijn zogenaamde zuigercompressoren. Deze compressoren worden veel gebruikt. Naast zuigercompressoren zijn er ook compressoren die de lucht op druk brengen door middel van een schroef. Dit zijn schroefcompressoren. Bij dit type compressor wordt de lucht op druk gebracht door twee parallelle schroeven met in elkaar grijpende schroefprofielen. De assen van de schroeven zijn tegenovergesteld en duwen de lucht in één richting.

Gebruikte compressoren

U kunt ervoor kiezen om nieuwe of gebruikte compressors te kopen. Het kiezen voor een gebruikte compressor is een voordelige optie en biedt u de beste kwaliteit voor een lage prijs. De compressors die worden ingekocht, worden bij ons gereviseerd in samenwerking met technisch personeel en experts. U heeft bij ons dus altijd de zekerheid dat u een uitstekend werkende compressor heeft, voor een aantrekkelijke prijs.

Neem contact op met Industrial Parts

Industrial Parts biedt u een breed assortiment gebruikte zuiger- en schroefcompressoren. Deze gebruikte compressoren zijn door ons aangekocht en volledig gereviseerd. U koopt dus altijd goedkope gebruikte compressoren bij ons, die vooral in goede staat verkeren. Wij zijn van mening dat het hergebruik van gebruikte compressoren de levensduur van deze apparaten maximaliseert. Heeft u vragen over onze compressoren, neem dan contact met ons op.

© Industrial Parts B.V. Privacybeleid
Website realisatie door Pixel Creation