Gebruikte machines

Gebruikte machines zijn machines die na een eerste levensduur worden hergebruikt. Dit zijn dus tweedehands machines, die compleet gereviseerd worden. Het voordeel van een gebruikte machine is dat deze worden aangeboden tegen gunstige prijzen, dat ze volledig nagekeken zijn en dat u wordt voorzien van professioneel advies. Industrial Parts is gespecialiseerd in het inkopen, verkopen en reviseren van tweedehands machines uit allerlei verschillende industrieën. Zo is het bij ons mogelijk om chillers of warmtepompen aan te schaffen, maar ook bieden wij u complete productlijnen aan. Deze producten zijn elders overbodig geworden, maar wij geloven heilig in het hergebruik van machines. Middels het hergebruik van industriële machines en apparaten, is een tweede, derde of zelfs vierde levenscyclus mogelijk. Dit is enerzijds gunstig voor uw portemonnee en anderzijds gunstig voor het milieu, aangezien de materialen en grondstoffen optimaal worden benut. 

De voordelen van het kopen van gebruikte machines bij Industrial Parts

  • Breed assortiment: wij hebben veel verschillende machines die afkomstig zijn van door ons vertrouwde leveranciers. Wij bieden u alles van a tot z, denk aan compressoren, chillers of complete productielijnen met meerdere aaneengeschakelde machines. 
  • Zeer gunstige prijzen: bij ons bent u verzekerd van uitstekende tweedehands machines, welke in uitstekende staat zijn.
  • Direct beschikbaar: de gebruikte machines en apparaten op onze website zijn per direct beschikbaar. Bij ons heeft u dus geen lange wacht- of levertijden. De machines zijn direct inzetbaar.
  • Uitstekend onderhoud: Industrial Parts heeft voldoende vakkennis en ervaring om elke machine van goed onderhoud te voorzien. Alle tweedehands machines en apparaten worden uitvoerig nagekeken en waar nodig worden er onderdelen vervangen.
  • Professioneel advies: Industrial Parts heeft experts en vakmensen in dienst die u ten alle tijden kunnen voorzien van passend advies.

Industrial Parts biedt u dus uitstekende gebruikte machines en apparaten, welke compleet gereviseerd zijn. Door gebruikte machines te kopen draagt u bij aan een circulaire economie. Wij hebben een breed assortiment, mocht uw gewenste machine er niet bij staan, neem dan contact op dan gaan we graag met u in gesprek om uw machine te vinden.

© Industrial Parts B.V. Privacybeleid
Website realisatie door Pixel Creation