Vacature commercieel / technisch medewerker

Wij zijn op zoek naar een commercieel / technisch medewerker met leidinggevende skills

Ben jij op zoek naar een afwisselende commerciële/technische functie waarbij het incidenteel voor kan komen dat je naar het buitenland moet reizen om klanten te bezoeken? Dan zoeken wij jou!

Jij wordt de medewerker die bijna alles binnen Industrial Parts gaat regelen. Tot jouw takenpakket behoort onder andere het leidinggeven aan een klein team, taxeren van technische installaties, in- en verkoop van installaties, klantcontacten onderhouden, administratieve taken uitvoeren, enz.

Jij bent een ondernemend persoon die zorgt dat alles op rolletjes loopt en zich voor de volle 100% inzet. Daarnaast heb jij een no nonsens mentaliteit en ga je geen enkele uitdaging uit de weg.

Je beschikt over minimaal HBO-werk en denkniveau, bij voorkeur heb je enige ervaring in een soort gelijke functie en ben je fulltime beschikbaar. Verder beschik jij over de volgende punten:

· Aantoonbare commerciële ervaring;
· Leidinggevende capaciteiten;
· Spreekt Duits en Engels in woord en geschrift, Frans is een pré;
· Onregelmatige werktijden vind je geen probleem;
· Bereid om incidenteel naar het buitenland te reizen;
· Kennis van contracten;
· Enig verstand van het proces van koel- en energiesystemen en het taxeren van technische installaties is een pré.

Wij bieden jou een veelzijdige, uitdagende fulltime functie met een breed takenpakket, waarbij geen dag hetzelfde is en je de kans krijgt om een bijdrage te leveren aan onze unieke projecten. Daarnaast is er de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien naar de functie bedrijfsleider. Verder bieden wij jou:

· Een passend salaris;
· Een auto van de zaak;
· Een telefoon en een laptop;
· Opleidingsmogelijkheden.

Over Industrial Parts

In 1995 is ons mooie bedrijf gestart en sindsdien ontzorgen wij klanten in het zoeken, kopen en verkopen van machines en industriële apparaten. Wij demonteren machines en systemen, die overbodig zijn, op een vakkundige manier. Deze machines en systemen worden vervolgens gereviseerd of desnoods afgevoerd. Daarnaast worden veel machines en installaties geëxporteerd naar andere landen.

Wij geloven in het verlengen van de levensduur van machines en apparaten en het bieden van een tweede of derde leven. Wij dragen bij aan een circulaire economie.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via e-mail of onderstaand formulier.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Henk Heijting via 06-51447580.

© Industrial Parts B.V. Privacybeleid
Website realisatie door Pixel Creation